Wie zijn wij 2018-03-10T16:37:30+00:00

GESCHIEDENIS

Het gebouw van de Maatkamphof is gebouwd in het begin van de jaren zestig als pastorie van de Rooms Katholieke kerk aan de Maatkampweg. Gerdien Jansen uit Baarn van Van Haren Uitvaartzorg in Soest is na een grondige verbouwing een afscheidshuis begonnen.

STIJLVOL MAATKAMPHOF

Gerdien heeft de Maatkamphof stijlvol en met oog voor detail ingericht. Daarbij staat voorop dat u zich veilig en prettig voelt. U kunt hier in alle rust en op uw eigen tijd en wijze afscheid nemen, familie/vrienden ontvangen, in de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

WIE WIJ ZIJN EN WAT WIJ BELANGRIJK VINDEN

Wij zijn Van Haren Uitvaartzorg en werkzaam in Baarn, Soest en omgeving.

Wij vinden het belangrijk dat ieder mens een waardig afscheid krijgt. Respect en liefde staan bij ons voorop. De wens van de overledene en uw wensen als familie zijn voor ons leidend en wij willen graag met u meedenken als u er even niet uitkomt.

Daarnaast houden we van stijl en omzien naar elkaar. Dat betekent dat het afscheidshuis stijlvol is ingericht en werken we met producten van lokale ondernemers, zoals bloemen van een Baarnse bloembinderij, koffie van een Baarnsche koffiebranderij en koekjes van de echte bakker.

Heeft u zelf nog een idee? wij horen het graag.